Hieronder vindt u het nieuws van onze school

11 maart, Het Jeugdjournaal op school!

Friezen zijn het meest trots op hun provincie, blijkt uit onderzoek.

En dat is een mooi item voor Het Jeugdjournaal. Ze kwamen bij ons op school om kinderen hierover te interviewen. Vanmiddag is het gefilmd en vanavond wordt het al uitgezonden!

Het begint om 19.00 uur op NPO 3

6 maart, Bezoekje groep 5/6 aan de bibliotheek in Franeker.

Rennen en vliegen door de bieb! Dat deden de kinderen van groep 5/6 op 5 maart in de bibliotheek van Franeker. Fanatiek gingen de leerlingen aan de slag met het levende ganzenbordspel 'Vliegen door de bieb', waarbij gezocht werd naar de antwoorden op vragen over boeken en de bibliotheek. Spelenderwijs maakten de kinderen kennis met leuke boeken en de manier van zoeken in de bibliotheek.Zelf met uw kind op zoek naar boeken? Kom dan naar de bibliotheek van Franeker. Is uw kind nog geen lid van de bibliotheek, dan kunt u dat daar direct regelen! Het lidmaatschap is gratis én boetevrij!