Nieuws

Hieronder vindt u het nieuws van onze school

13 februari, Ploegenachtervolging 2020

Gisteren was onze school vertegenwoordigd bij de Friese Kampioenschappen Ploegenachtervolging voor basisscholen. Pieter Zijlstra, Meindert - Jan Zijlstra, Watse Westra en Jelmer Zijlstra waren zo stoer om hieraan mee te doen. In de eerste ronde zijn ze 4e geworden waardoor ze nog een keer mochten schaatsen. In de 2e ronde zijn ze 3e geworden en hebben een plek in de finale gehaald. Het was een spannende wedstrijd en ze zijn tenslotte 5e geworden. Wat een prestatie! Wij zijn super trots. 


4 februari, Duurzame school!

Wij als school leven een bijdrage aan de klimaatdoelen! Wij nemen elektriciteit af van officieel geregistreerde Nederlandse windmolens. De CO2 uitstoot van het aardgas is vergroend door middel van aankoop van Gold Standard certificaten (VER’s) voor het jaar
2020!


31 januari, Stichting Jarige Job

Voor de kerstvakantie hebben wij o.a. tijdens de kerstdienst met zijn allen geld ingezameld voor stichting Jarige Job. We hebben maar liefst €351,12 op weten te halen. Dit bedrag is goed genoeg om 10 kinderen een overgetelijke dag te geven. Een mooie opbrangst waar de stichting ongelooflijk blij mee is.    


9 januari, Poster

Deze poster hebben ze gemaakt om te laten zien waar onze vereniging voor staat! Later op de dag verschijnt er ook nog een filmpje op de facebook-pagina van school. Delen mag!