Hieronder vindt u het nieuws van onze school

30 januari, Schoolfruit enz.

Beste ouders / verzorgers,

Vanmorgen stond er van alles op de spiegels van gr 3 t/m 8. Iets met complimenten weggeven... Ik ben benieuwd wie allemaal zo'n compliment heeft gehad en wie er een heeft weggegeven.

WB het schoolfruit

Deze week hebben we woensdag een stuk meloen ( zijn er misschien aan aantal ouders beschikbaar die meteen om half negen willen helpen snijden?), donderdag een appel en vrijdag een peer.

En... weet u het nog? Volgende week woensdag komen de kinderen om 12.15 uur uit. Wij hebben dan een studiemiddag PBS.

13 november, Weekopening

Vanmorgen hebben we de weekopening van groep 5/6 gehad. Het thema was deze keer geluid. Wat voor soorten geluid zijn er en als je heel stil bent is het dan ook echt stil of hoor je dan juist iets bijzonders. Op welke plaatsen is het vaak erg stil en wat gebeurt er dan bij jou? Daarover hebben we met elkaar gesproken en gezongen.

9 november, Schoolfruit.

Beste ouders/ verzorgers,

Vanaf volgende week hebben we (weer) schoolfruit. We zijn weer ingeloot dit schooljaar en daar zijn we blij mee. De kinderen krijgen voor de ochtendpauze op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf komende week, fruit op school. De regel is dat iedereen in elk geval proeft. Is er iets waarvan u weet dat u zoon of dochter dat niet lust dan mag u zelf fruit meegeven. Wij proberen u elke week op de hoogte te houden van welk fruit er op welke dag is.

Volgende week is er op woensdag waspeen, donderdag een mandarijn en op vrijdag een peer.