Uitgelicht: Schoolfruit enz.

Beste ouders / verzorgers,

Vanmorgen stond er van alles op de spiegels van gr 3 t/m 8. Iets met complimenten weggeven... Ik ben benieuwd wie allemaal zo'n compliment heeft gehad en wie er een heeft weggegeven.

WB het schoolfruit

Deze week hebben we woensdag een stuk meloen ( zijn er misschien aan aantal ouders beschikbaar die meteen om half negen willen helpen snijden?), donderdag een appel en vrijdag een peer.

En... weet u het nog? Volgende week woensdag komen de kinderen om 12.15 uur uit. Wij hebben dan een studiemiddag PBS.

Koningsspelen
Meivakantie
Schoolreizen
Overzicht Kalender

Dit zijn wij!

Bekijk hier het filmpje dat onze leerlingen maakten over de ontwikkelingen op de scholen van onze vereniging .

Schoolnieuws

Schoolfruit enz.

Verenigingsnieuws

Coronamaatregelen zijn verlengd